top of page

INVESTERINGEN

Base Capital stelt gecommitteerd kapitaal beschikbaar om institutionele nieuwbouw huurwoningprojecten te realiseren voor het netwerk van Base Capital. Base Capital investeert uitsluitend in beeldbepalende institutionele nieuwbouw woningprojecten op tijdloze toplocaties in het centrum van grote steden. Door de projecten professioneel te beheren en te onderhouden hebben ook de volgende generaties van de families lang profijt van het vastgoed.

 

Hieronder een voorbeeld van een project in Nijmegen waarin we investeren met als doel om de huurwoningen en supermarkten in een latere fase via fondsen beschikbaar te stellen aan ons netwerk.

Feniks.jpg

FENIKS

NIJMEGEN

De voormalige V&D

In juni 2021 is het transformatieproject gekocht om er circa 180 woningen in en op te bouwen. Na ruim twee jaar intensief samenwerken met de gemeente, bewoners en belanghebbenden is in september 2023 het bestemmingsplan onherroepelijk geworden. De laatste stap is de omgevingsvergunning (bouwvergunning). Wij verwachten deze begin 2024, zodat we medio 2024 kunnen starten met de bouw. 

In 2024 structureren we een exclusief vastgoedfonds om gezamenlijk te kunnen beleggen in de huurwoningen en de winkels in de plint.

Aannemer

Nog nader te bepalen

Architect

Houben / Van Mierlo

 

Programma

Mix van wonen, winkelen en werken, zoals commerciële dienstverlening, ontspanning en kleinschalige kantoren.

Adviseurs

- Advise-R

- Nelissen ingenieursbureau

- Pieters Bouwtechniek

Start bouw

Medio 2024

Loktie Feniks
bottom of page